Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Klik op de vraag om het antwoord te lezen

1Hoe weet ik of Smart Preventie kwaliteitsproducten levert?
Onze aluminium producten kopen wij tegen zeer gunstige tarieven in bij de fabrikant. Deze marges berekenen we weer door in onze verkoopprijs om zo altijd een concurrerende prijs neer te leggen en tegelijk kwaliteit te waarborgen. Onze fabrikant werkt alleen met gecertificeerde producten. ISO 9001, OHSAS 18001 en ISO1400
2Welke betaalmethodes biedt Smart Preventie aan?
U kunt in onze webshop betalen via betaaldiensten als iDeal voor Nederlandse klanten en Bancontact voor onze klanten uit België.

Heeft u een voorkeur voor een andere betalingsvorm? Neem dan contact op.
3Wat is de levertijd?
We proberen altijd vanuit voorraad te leveren maar het kan zijn dat het soms gunstiger is voor u om direct vanaf de fabriek te leveren. Hierdoor kunnen we onze concurrerende prijzen blijven hanteren. Verzending vanuit voorraad is over het algemeen voor 13:00 uur besteld, de volgende dag al op locatie. Levering vanaf fabriek is 2 tot 5 werkdagen.
4Hoe veilig is winkelen op Smart Preventie?
We hebben de webshop op onze eigen server staan met een strikt beveiligingsprotocol. Sterke Firewalls en dagelijkse backups zorgen voor een veilige afhandeling van uw betalingen en gegevens.
5Mijn bestelling is geplaatst. Wat nu?
Als uw bestelling bij ons binnen is gekomen gaan we hier direct mee aan de slag. Omdat het hele process geautomatiseerd is kunnen we uw order zeer snel verwerken en aanbieden aan onze verzendpartners. U krijgt bij elke stap in het process een e-mail met updates over uw verzending. We monitoren dit proces zo optimaal mogelijk dus als er ergens onverhoopt iets mis gaat wordt dit tijdig opgelost en brengen we u hiervan op de hoogte.
6Krijg ik een factuur bij mijn bestelling?
U ontvangt de factuur zodra de bestelling keurig is afgeleverd op uw adres. Mocht u eerder een factuur willen dan kunnen we dit uiteraard ook voor u in orde maken.
7Wat zijn de verzendkosten?
Smart Preventie levert de door u bestelde goederen franco af op elke locatie in Nederland en België. Tijdens het bestelproces kunt u het gewenste afleveradres opgeven.

Wij leveren gratis af bij orders vanaf € 250,-
Onder dit bedrag zijn de verzendkosten als volgt:
Verzending binnen Nederland is € 6,75

Verzending naar België is € 13,50

Het is ook mogelijk om uw order af te halen op onze locatie in Tholen.
Heeft u een andere vraag? Stuur ons dan een bericht.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Stel een vraag!