Dakgootpreventie

WERKING DAKGOOTPREVENTIE

Dakgootpreventie is een eenvoudig, maar super slim concept. De basis van dakgootpreventie is een aluminium dakgootrooster, die solide wordt bevestigd op uw bestaande dakgoot.

Het dakgootrooster voorkomt verstoppingen van de waterafvoer door bijvoorbeeld bladeren, takken of sneeuwophoping. Na de montage van het dakgootrooster stroomt het regenwater door het speciale perforatiepatroon de dakgoot in. Bladeren blijven op het geperforeerde dakgootrooster liggen en waaien in een droge periode weer van het dakgootrooster af. Doordat het dakgootrooster op de dakgoot gemonteerd wordt kan er in de winter geen sneeuw in de dakgoot vallen waardoor het gewicht dat op de dakgoot drukt beperkt blijft. Het profiel dicht tevens de achterzijde van de dakgoot af en voorkomt vochtschade aan de bouwkundige constructie achter de dakgoot. Dankzij de lucht onder het dakgootrooster versnelt het dooiproces.

Kortom: Het regenwater wordt afgevoerd via de juiste weg.

Schoonmaken van uw dakgoten behoort ook tot het verleden en een dakgootlekkage wordt beperkt tot een minimum. Het dakgootrooster zorgt bovendien voor minder schadelijke invloeden van UV-straling op uw kostbare dakgoten.

Onze dakgootroosters passen op elke dakgoot. De leeftijd van uw dakgoot is niet direct van belang. Het dakgootrooster is namelijk universeel toepasbaar. Voor een perfect passend product zijn de maatvoering van de dakgoot en de hellingshoek van uw dak belangrijk. Voor een perfect passend eindresultaat worden de roosters in de juiste maat op locatie gezet en geplaatst door onze erkende monteurs.

Woont u in een rijtjeswoning en overweegt u dakgootroosters maar uw buren doen niet mee? Geen probleem. We plaatsen de dakgootroosters tot op de erfgrens en plaatsen op de uiteinden geperforeerde kopschotten.

Ook garantie is van toepassing op het product. Een garantiecertificaat wordt digitaal verstrekt bij oplevering.
- Wij geven 10 jaar fabrieksgarantie op het aluminium dakgootrooster.
- Wij geven 5 jaar garantie op onze installatiewerkzaamheden.
- Wij geven 5 jaar garantie op de werking van ons product, mits de onderconstructie geen gebreken vertoont.


DE VOORDELEN VAN DAKGOOTPREVENTIE

  • Minimale onderhouds- en schoonmaakkosten
  • Verkleint de kans op schade door lekkage, vocht- en sneeuw
  • Beschermt dakgoten tegen UV-straling en rottingsproces (zuren) van (eiken)bladeren
  • Een juiste doorstroming van de waterafvoer
  • Universeel toepasbaar
  • Garantie (certificaat) bij oplevering.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Stel een vraag!